сушилни Hotpoint AQC9 4F5 T/Z1 (EU)

AQC9 4F5 T/Z1 (EU)


A+


Product Fiche ›

Енергиен стикер
Енергиен клас : A+
Годишна консумация на енергия (kWh) : 341
Продължителност на сушене (мин) : 230
Ниво на шум dB(A) : 69

Програми на сушене
да
Програма Затопляне на дрехи
Програма за Вълна Woolmark Gold
Програма Памук
Програма Коприна
Програма Вълна
Програма Олекотени завивки
Програма Лесно гладене
Програма Освежаване

Опции
Отложен старт
Допълнителна грижа

Основни функции
Технология Термопомпа
Звуков сигнал за край на цикъла
Защита за деца

Структурни характеристики
Цвят : бял
Капацитет на сушене (кг) : 9
Тип сушилня : Automatic
Обем на казана (л) : 112
Двупосочно въртене на барабана
Дисплей : Цифров дисплей
Капацитет на контейнера за вода (л) : 5
Обръщане на вратата
Сменяем филтър

Размери
ВхШхД (мм) : 595 x 630 x 850
Тегло (кг) : 48.3

Специални Функции

Aqualtis
Сушилните Aqualtis са перфектни във всяко едно отношение: изработени със специален дизайн, те се грижат за тъканите, като ги защитават и омекотяват, гарантирайки максимална енергийна ефективност и минимално влияние върху околната среда. Сушилните Aqualtis предоставят решения за всички нужди на пране и сушене.

Програма Дънки
Тази програма е създадена специално за любимите на всеки дрехи - дънките: тя изсушава чрез специален цикъл на затопляне и въртене, за да се запазят цветовете, еластичността и формата на всички дънкови облекла непокътнати с гаранция за отлични резултати на изсушаване.

ANTI ALLERGY
Премахва основните алергени за защита на чувствителната кожа. Одобрена от "Allergy UK" от The British Allergy Foundation, тaзи програма използва патентована система за контрол на високата температура, която отразява ефективното намаляване и премахване на алергените от мокрите дрехи изсушени със специалната програма Anti Аllergy. Тази програма предпазва хората с чувствителна кожа, като отстранява основните алергени като домашен прах, акари, полени и бактерии.

ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ
Намалява гънките. Предотвратява образуването на гънки в прането чрез избора на опция Crease Care, която периодично върти прането без топлина и е особено полезна, ако не сте на разположение да извадите прането в края на програмата.

Refresh Programme
Идеална програма за освежаване със студен въздух за 20 минути на дрехи, които сте обличали само веднъж или имат нужда от освежаване след изваждане от гардероба.

ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ
Деликатна програма на сушене предназначена за изсушаване на плюшени играчки и за по-лесно отстраняване на прахта. Ниските температури и нежното механично действие помогат за поддържане на първоначалния вид и блясък на пуха и тъканите на плюшените играчки.