сушилни Hotpoint FTCD 97B 6H (EU)

FTCD 97B 6H (EU)


B


Product Fiche ›

Енергиен стикер
Енергиен клас : B
Годишна консумация на енергия (kWh) : 616
Продължителност на сушене (мин) : 155
Ниво на шум dB(A) : 69

Програми на сушене
да
Програма Затопляне на дрехи
Програма за Вълна Woolmark Gold
Програма Памук
Програма Коприна
Програма Вълна
Програма Олекотени завивки
Програма Лесно гладене
Програма Освежаване

Опции
Отложен старт
Бързо сушене
Допълнителна грижа

Основни функции
Звуков сигнал за край на цикъла
Защита за деца

Структурни характеристики
Цвят : бял
Капацитет на сушене (кг) : 9
Тип сушилня : Automatic
Обем на казана (л) : 112
Двупосочно въртене на барабана
Дисплей : LCD дисплей
Капацитет на контейнера за вода (л) : 5
Обръщане на вратата
Сменяем филтър

Размери
ВхШхД (мм) : 595 x 610 x 850
Тегло (кг) : 36.9

Специални Функции

Програма Дънки
Тази програма е създадена специално за любимите на всеки дрехи - дънките: тя изсушава чрез специален цикъл на затопляне и въртене, за да се запазят цветовете, еластичността и формата на всички дънкови облекла непокътнати с гаранция за отлични резултати на изсушаване.

ANTI ALLERGY
Премахва основните алергени за защита на чувствителната кожа. Одобрена от "Allergy UK" от The British Allergy Foundation, тaзи програма използва патентована система за контрол на високата температура, която отразява ефективното намаляване и премахване на алергените от мокрите дрехи изсушени със специалната програма Anti Аllergy. Тази програма предпазва хората с чувствителна кожа, като отстранява основните алергени като домашен прах, акари, полени и бактерии.

Smart dry program manager
Smart dry program manager: до 7 автоматични нива на сушене и 85 различни комбинации от програми гарантират максимална защита за всички ваши дрехи с идеалната програма на изсушаване.

ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ
Намалява гънките. Предотвратява образуването на гънки в прането чрез избора на опция Crease Care, която периодично върти прането без топлина и е особено полезна, ако не сте на разположение да извадите прането в края на програмата.

Refresh Programme
Идеална програма за освежаване със студен въздух за 20 минути на дрехи, които сте обличали само веднъж или имат нужда от освежаване след изваждане от гардероба.

ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ
Деликатна програма на сушене предназначена за изсушаване на плюшени играчки и за по-лесно отстраняване на прахта. Ниските температури и нежното механично действие помогат за поддържане на първоначалния вид и блясък на пуха и тъканите на плюшените играчки.