перални Hotpoint AQ114D 697D EU/B

AQ114D 697D EU/B


A+++


Product Fiche ›

Енергиен стикер
Енергиен клас : A+++
Клас на изсушаване : A
Максимални обороти на центрофугата (об./мин) : 1600
Годишна консумация на енергия (kWh) : 242
Годишна консумация на вода (л) : 13407
Остатъчна вода след центрофугиране (%) : 44
Ниво на шум dB(A) : 51

Програми на пране
Брой прогами на пране : 16
Програма Освежаване с пара
Woolmark Platinum Care
Програма вълна
Програма Олекотени завивки
Програма Седмично пране
Програма Против алергии
Програма Изключително Деликатни
Програма Деликатни
Програма Бели
Програма Тъмни

Опции
Регулиране на оборотите
Програма без центрифугата
Хигиенизиране с пара
Допълнително изплакване
Отложен старт
Пауза Вкл./Изкл.
Заключване на управлението (защита за деца)

Основни функции
Отложен старт
Eco Tech

Структурни характеристики
Капацитет на пране (кг) : 11
Обем на казана (л) : 71
Интерфейс : С дисплей
Цвят на вратата : Silver
Ъгъл на отваряне на вратата

Размери
ВхШхД (мм) : 595 x 616 x 850
Тегло (кг) : 75.8

Специални Функции

Програма за вълна Woolmark Platinum Care
Woolmark Platinum Care e най-високата грамота, връчвана от “The Woolmark Сompany” като неоспоримо признание за качествата на пералните машини Hotpoint, които перфектно изпират дрехи, изискващи ръчно пране. Чрез патентованата програма Woolmark Platinum Care се избягва триенете на тъканите с гаранция за запазване на естествената мекота на дрехите дори след 20 изпирания.

Против алергии
Програмата Против алергии изпира в дълбочина без да стресира тъканите и премахва най-значимите алергени, които дразнят кожата. Мръсотията и алергените се премахват на два отделни етапа: загряване на водата в началото на цикъла и последващо поддържане на температура от 60°C. Продуктите Hotpoint са одобрени от ""Allergy UK"", което доказва ефективното отстраняване на полен и прах от материи изпрани с програма Против алергии. Одобрението удостоверява, че продуктите са научно тествани и резултатите – измерени и сравнени.

Ecotech
Уредите обозначени със символа Ecotech отговарят на най-високите стандарти за енергийна ефективност. Пералните Ecotech гарантират високи стандарти на ефективност, по-ниска консумация и отлични резултати.

Aqualtis
Пералните Aqualtis са перфектни във всяко едно отношение: изработени със специален дизайн, те се грижат за тъканите, като ги защитават и омекотяват, гарантирайки максимална енергийна ефективност и минимално влияние върху околната среда. Aqualtis представя широка гама перални, които отговарят на всички нужди за капацитет и пространство. За домакинствата с ограничено пространство, е наличен Slim модел с дълбочина 47 см.

Пара
Програмата Освежаване чрез пара е кратка програма за освежаване в рамките на 20 минути. Парата прониква в сухите дрехи и премахва неприятните миризми на пот, цигарен дим или храна. Освен това към освежените дрехи можете да „добавите” и вашия любим аромат, посредством иновативната сфера за парфюм “Bubble” - напоена с няколко капки от любимия ви парфюм. Предлагаме ви избор на „Bubble” за Нея и за Него.