перални Hotpoint AQ93F 297 EU

AQ93F 297 EU


A+++


Product Fiche ›

Енергиен стикер
Енергиен клас : A+++
Клас на изсушаване : B
Максимални обороти на центрофугата (об./мин) : 1200
Годишна консумация на вода (л) : 12509
Ниво на шум dB(A) : 52

Програми на пране
Брой прогами на пране : 16
Woolmark Platinum Care
Програма вълна
Програма Еко
Програма Олекотени завивки
Програма Седмично пране
Програма Против петна
Програма Против алергии
Програма Изключително Деликатни
Програма Деликатни
Програма Бели
Програма Тъмни
Програма Ризи

Опции
Регулиране на оборотите
Програма без центрифугата
Хигиенизиране с пара
Супер пране
Допълнително изплакване
Пауза Вкл./Изкл.
Заключване на управлението (защита за деца)

Основни функции
Отложен старт
Eco Tech

Структурни характеристики
Капацитет на пране (кг) : 9
Обем на казана (л) : 71
Интерфейс : С дисплей
Цвят : Титан
Цвят на вратата : Бял
Ъгъл на отваряне на вратата

Размери
ВхШхД (мм) : 595 x 616 x 850
Тегло (кг) : 75.8

Специални Функции

Програма за вълна Woolmark Platinum Care
Woolmark Platinum Care e най-високата грамота, връчвана от “The Woolmark Сompany” като неоспоримо признание за качествата на пералните машини Hotpoint, които перфектно изпират дрехи, изискващи ръчно пране. Чрез патентованата програма Woolmark Platinum Care се избягва триенете на тъканите с гаранция за запазване на естествената мекота на дрехите дори след 20 изпирания.

Против алергии
Програмата Против алергии изпира в дълбочина без да стресира тъканите и премахва най-значимите алергени, които дразнят кожата. Мръсотията и алергените се премахват на два отделни етапа: загряване на водата в началото на цикъла и последващо поддържане на температура от 60°C. Продуктите Hotpoint са одобрени от ""Allergy UK"", което доказва ефективното отстраняване на полен и прах от материи изпрани с програма Против алергии. Одобрението удостоверява, че продуктите са научно тествани и резултатите – измерени и сравнени.

Ecotech
Уредите обозначени със символа Ecotech отговарят на най-високите стандарти за енергийна ефективност. Пералните Ecotech гарантират високи стандарти на ефективност, по-ниска консумация и отлични резултати.

Aqualtis
Пералните Aqualtis са перфектни във всяко едно отношение: изработени със специален дизайн, те се грижат за тъканите, като ги защитават и омекотяват, гарантирайки максимална енергийна ефективност и минимално влияние върху околната среда. Aqualtis представя широка гама перални, които отговарят на всички нужди за капацитет и пространство. За домакинствата с ограничено пространство, е наличен Slim модел с дълбочина 47 см.

Eкo програми
Със специалните Еко програми (Еко памук, Еко синтетика, Еко бърза 30') можете да постигнете отлични резултати на пране дори при ниски температури. Еко програмите са резултат от оптимизираното механичното действие на барабана, повишаване качеството на пране и в същото време пестене над 50% енергия.