НОВАТА ГАМА УРЕДИ ЗА ВГРАЖДАНЕ ОТ HOTPOINT

НОВАТА ГАМА УРЕДИ
ЗА ВГРАЖДАНЕ ОТ HOTPOINT

Подобрени функции, отлично изпълнение и автентичен дизайн характеризират новата колекция уреди за вграждане от Hotpoint, създадена за хората, които искат да експериментират с нови вкусове и да придадат на кухнята си уникален стил.
Всеки път нова емоция и различно изживяване!

 • ФУРНИ ЗА ВГРАЖДАНЕ

  Превърнете готвенето в изживяване на различни вкусове. Новите електрически фурни за вграждане от Hotpoint ви гарантират отлични резултати. Благодарение на комбинацията от съвременни технологии имате възможност да развихрите креативността си в кухнята.

  ГАМА ▶

 • ПАРОВА ФУРНА ЗА ВГРАЖДАНЕ

  За привържениците на здравословното готвене. Изберете парова фурна за деликатно готвене, което запазва молекулярната структура на храната и съхранява хранителните ѝ свойства.

  ГАМА ▶

 • ГАЗОВИ ПЛОТОВЕ

  Равномерна топлина, която подобрява вкуса на всяка рецепта. Новите газови плотове за вграждане осигуряват идеално разпределение на топлина за по-бързо готвене.

  ГАМА ▶

 • КЕРАМИЧНИ ИНДУКЦИОННИ ПЛОТОВЕ ЗА ВГРАЖДАНЕ

  Невероятни резултати благодарение на пълния контрол на топлината. Индукционният плот HD Flexi Zone осигурява отлични резултати благодарение на равномерното разпределение на топлината. Бързо готвене при максимален контрол!

  ГАМА ▶

 • КУХНЕНСКИ АБСОРБАТОРИ

  Новите кухненски абсорбатори Hotpoint връщат удоволствието от креативното готвене. Ексклузивната, патентована филтрираща система отстранява мазнините и неприятните миризми. Те са образец за дискретност!

  ГАМА ▶

 • МИКРОВЪЛНОВИ ФУРНИ ЗА ВГРАЖДАНЕ

  От предястието до десерта: идеално меню само за няколко минути. Новите микровълнови фурни за вграждане гарантират ароматно готвене на всякакви ястия, благодарение на програмите, подходящи за различни рецепти.

  ГАМА ▶

 • ХЛАДИЛНИЦИ ЗА ВГРАЖДАНЕ

  Източник на свежест. Новите хладилници за вграждане запазват свежия вкус на храната от първия ден: все пак не купувате продуктите, за да ги изхвърляте!

  ГАМА ▶

 • КАФЕМАШИНА ЗА ВГРАЖДАНЕ

  Изпитайте истинско удоволствие от кафето Новата кафемашина за вграждане може да ви направи както перфектното италианско еспресо, така и кремообразно капучино, кафе с мляко и лате макиато благодарение на автоматичните програми. Дизайнът на машината е в синхрон с останалите уреди от серията за уникален стил в кухнята.

  ГАМА ▶