дизайн

Електроуреди Hotpoint: стил, дизайн и технология

Електроуредите Hotpoint са синоним на еволюция, авангарден стил и дизайн. Те предлагат интелигентни решения, с които ще почувствате по друг начин грижата за вашия дом. Стилът и дизайнът на уредите въплъщават непрестанните усилия и интуиция на дизайнера Makio Hasuike, чиито опит и творчество превръщат уредите във високо технологични и изключително иновативни.

Награди и признания

Награди и признания - Aqualtis
Модерни и с изтънчен дизайн, внимание към детайла, елегантни и ергономични, пералните Aqualtis са много стилни и в същото време изключително лесни за употреба. Барабанът с наклон от 8° и интуитивно управление на пералнята Aqualtis, правят прането лесно за наблюдение и управление във всички фази на изпиране.
Награди и признания - Good design
Хладилникът 4-Door Fridge Freezer от Hotpoint спечели една от наградите "Good Design Awards 2009" присъждани за най-добър индустриален дизайн от музея за архитектура и дизайн в Чикаго "Chicago Athenaeum" и от Европейския център за архитектура, арт дизайн и градоустройствени изследвания. Това е едно истинско признание за 4-Door Fridge Freezer, първият хладилник с 4 врати, изключително дизайнерски и функционален.
Награди и признания - Grand Designs
Фурната с височина 48 см от Hotpoint, с дизайн на Makio Hasuike, спечели наградата "Grand Designs Magazine" в категорията "Технология за дома" за най-авангардни технологични решения в битовия сектор. Тези престижни награди се връчват на избрани уреди с постижения в технологията и иновациите на “Grand Designs Live” в Лондон, събитие предназначено за дизайнери и специалисти в обзавеждането на дома.