ACTIVECARE ПЕРАЛНЯ

ACTIVECARE ПЕРАЛНЯ

БЕЗКОМПРОМИСНА КЪМ ПЕТНАТА, НЕЖНА КЪМ ДРЕХИТЕ

ACTIVECARE ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПЕТНА

ACTIVECARE ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПЕТНА

Нашата иновативна технология ActiveCare е най-добрата в категорията за премахване на петна. Тя се грижи за дрехите ви и отстранява над 100 вида петна при само 20°C*, за да можете да носите любимите си дрехи отново и отново.

ACTIVECARE ПРЕМАХВА НАД 100 ВИДА УПОРИТИ ПЕТНА. ПРИМЕР ЗА 5 ЧЕСТО СРЕЩАНИ ВИДА ПЕТНА.
ACTIVECARE ПРЕМАХВА НАД 100 ВИДА УПОРИТИ ПЕТНА. ПРИМЕР ЗА 5 ЧЕСТО СРЕЩАНИ ВИДА ПЕТНА.
ТРЕВА
ТРЕВА
ЧЕРВЕНО ВИНО
ЧЕРВЕНО ВИНО
ЧЕРВИЛО
ЧЕРВИЛО
ШОКОЛАД
ШОКОЛАД
КЕТЧУП
КЕТЧУП
ТРЕВА

Каквото и да става, децата винаги успяват да си направят упорити петна от трева по дрехите, чието премахване е същински кошмар. С интелигентната технология ActiveCare и най-упоритите петна могат да бъдат отстранени.

ТРЕВА
ЧЕРВЕНО ВИНО

Чашата червено вино е чудесен завършек след дълъг работен ден, но този лукс може лесно да се превърне в кошмар, ако се разлее върху любимата ви бяла блуза. ActiveCare обаче елиминира тези петна и възвръща красотата на вашата блуза.

ЧЕРВЕНО ВИНО
ЧЕРВИЛО

Както всяка жена знае, оставянето на петно от грим по дрехите е много по-лесно от премахването му. И все пак, с помощта на нашата технология ActiveCare досадните следи от червило изчезват

ЧЕРВИЛО
ШОКОЛАД

Без значение дали са от шоколадово блокче, шоколадов сладолед или шоколадова торта, петната върху дрехите не демонстрират добър вкус. С ActiveCare можете лесно да премахнете тези нежелани петна при ниската температура от 20°C.

ШОКОЛАД
КЕТЧУП

Кетчупът се премахва много трудно от дрехите. С нашите перални с технология ActiveCare и най-упоритите петна могат да бъдат отстранени

КЕТЧУП
Active mousse
Active mousse

Активният мус връща чистотата на дрехите ви, като смесва предварително водата и перилния препарат, преди да докоснат дрехите ви, и така осигурява с до 60% по-голяма почистваща мощност при само 20°C**. Предварителното смесване на водата и препарата създава мус, който успява да проникне във влакната на дрехите по-бързо и елиминира фазата от прането за предварително третиране.

Active Drum
Active Drum

Технологията Active Drum използва безчетков инверторен мотор, който създава 10 различни движения на барабана в една програма за пране, като всяко от тях е специфично проектирано да третира различни петна и така петната се премахват от прането ви само с едно изпиране.

Active Load
Active Load

Технологията Active Load използва точното количество вода и време за перфектно изпиране, като свежда потреблението на енергия до минимум. Всяка фаза на пране от самото начало на програмата до последното изплакване се задава автоматично, за да осигури използване на минимално количество енергия, вода и време, без компромис с ефективността!

Функции с пара
Функции с пара

Функциите с пара на ActiveCare – „Парна хигиена“ и „Освежаване с пара“ се грижат за чистотата и свежестта на дрехите ви по възможно най-естествен начин.

„Освежаване с пара” осигурява специална програма за освежаване на дрехите, като са необходими само 20 минути, за да проникне парата дълбоко в тъканите. С тази функция парата се инжектира директно в барабана след цикъла на изпиране, за да се отстранят до 99,9% от бактерии***.

*Получено при програма против петна (тествана с памук) и активирана опция ActiveCare. Примери за изпробвани петна: пица, кафе, мастило от химикалка, мляко с какао, кал

**Действието на препарата се оптимизира, тъй като пералнята активира предварителното смесване от първите фази на програмата, когато има такива, и винаги поддържа разтвора на препарата по време на основното пране.

***Тествано от Allergy UK за програми Памук 40°C, Синтетични 40°C и Спално бельо 60°C с активирана опция Steam.

Затвори

Откъде можете да закупите