>

Hotpoint ви помага да споделяте чувството на любов към дома по устойчив начин.Уредите Hotpoint са надеждни и имат дълъг живот, което позволява да се намали въздействието върху околната среда, без да се прави компромис с качеството или резултатите.

В хода на историята си ние последователно сме разработвали продукти и технологии, които реализират тази визия.

Уредите Hotpoint ви помагат да водите по-устойчив начин на живот

Добре обмислените решения за дома на Hotpoint са внимателно разработени с мисъл за нашите потребители и са съобразени с нуждата за устойчив и ефективен дом.

Пералня със сушилня Active Care

Възможност за рециклиране
Изработена от 90%* внимателно подбрани материали и компоненти, които могат да бъдат рециклирани

*Вътрешно тестване. Въз основа на теглото на компонентите.

Съдомиялна машина Active Dry

Технология ActiveDry

Благодарение на системата за автоматично отваряне на вратата ActiveDry съдовете могат да се сушат с естествения въздушен поток. Вратата се отваря автоматично само когато температурата вътре спадне значително, за да може естественият въздух да влезе в съдомиялната. Новата система осигурява до + 99% по-добри резултати при сушене и -22% консумация на енергия.*

*Въз основа на средната ефективност на сушене и съответната консумация на енергия на съдомиялна машина Hotpoint с 2 кошници и ActiveDry за комбинирано зареждане, включващо пластмаса, стъкло, стомана и порцелан, в сравнение със съдомиялна машина Hotpoint с 2 кошници без ActiveDry. Резултатите от сушенето могат да варират в зависимост от модела и зареждането на съдомиялната.

Златен медал за ангажимент за устойчивост от EcoVadis през 2022 г.

EcoVadis, международната рейтингова агенция, която оценява представянето на компаниите и техните вериги за доставки по екологичните, социални и етични въпроси, присъди на Hotpoint, като марка на Whirlpool EMEA, златен медал в категория „Оценка за устойчивост“ на Ecovadis за 2022 г.

Златният медал поставя Whirlpool в топ 5% от оценяваните световни компании и признава дългогодишния ни ангажимент за екологична устойчивост и социална отговорност.

Основни факти за стратегията за устойчивост на Hotpoint

Затвори

Откъде можете да закупите